材料4つ!重ねて冷やすだけ!本格クッキーケーキ作り方 Cookie cake 쿠키 케이크

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こんばんは!
今回はクッキーケーキのレシピです!
重ねて冷やすだけで本格ケーキが作れてしまいます!
ふわサク食感がたまりません😊
ぜひお家カフェにお試しください☕️

[レシピ]

材料  
■クッキーケーキ
クリームチーズ200g
グラニュー糖50g
生クリーム200ml
クッキー2箱

作り方
0:15
1.クリームチーズ200gをよく練り、グラニュー糖50gを入れよく混ぜます。

1:15
2.生クリーム200gを泡だてます。

1:33
3.チーズ生地と泡だてた生クリームを合わせて絞り袋に入れておきます。

2:43
4.クッキーを並べてチーズ生地を絞り重ねます。

3:50
5.サイドにクリームを塗り、冷蔵庫で3時間以上冷やします。

4:50
6.冷えたらお好みのサイズにカットします。
          完成

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[recipe]

Material
■ Cookie cake
Cream cheese 200g
Granulated sugar 50g
Fresh cream 200ml
2 boxes of cookies

How to make
0:15
1. Knead 200g of cream cheese well, add 50g of granulated sugar and mix well.

1:15
2. Whisk 200g of fresh cream.

1:33
3. Put the cheese dough and the whipped cream together in a piping bag.

2:43
4. Arrange the cookies and squeeze the cheese dough.

3:50
5. Apply cream to the sides and chill in the refrigerator for at least 3 hours.

4:50
6. When it cools, cut it to the size you like.
Complete

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12cm丸型を15cm丸型→1.5倍
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