[材料2つ!生クリームなし] 濃厚とろける練乳トリュフチョコレート作り方 Condensed milk truffle 연유 트뤼플

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[レシピ]

材料  
■練乳トリュフチョコレート
チョコレート150g (3枚)
練乳240g (練乳2本分)

作り方
0:13
1.チョコレート150gを細かく割ります。

0:27
2.練乳240gを入れ絡めます。

0:54
3.600wの電子レンジで2分加熱しよく混ぜます。

1:35
4.再度600wの電子レンジで2分加熱し混ぜます。

2:08
5.容器にシートを敷き、生地を入れます。

2:38
6.冷蔵庫で2時間以上冷やし固めます。

2:46
7.冷え固まったら型から外し、カットします。

3:23
8.お好みでココアパウダーを振りかけます。
          完成

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[recipe]

Material
■ Condensed milk truffle chocolate
Chocolate 150g (3 pieces)
Condensed milk 240g

How to make
0:13
1. Finely chop 150g of chocolate.

0:27
2. Add 240g of condensed milk and entangle.

0:54
Heat in a 3.600w microwave for 2 minutes and mix well.

1:35
4. Heat again in a 600w microwave for 2 minutes to mix.

2:08
5. Spread the sheet on the container and put the dough in it.

2:38
6. Refrigerate for at least 2 hours to harden.

2:46
7. When it cools and hardens, remove it from the mold and cut it.

3:23
8. Sprinkle with cocoa powder if you like.
Complete

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12cm丸型を15cm丸型→1.5倍
12cm丸型を18cm丸型→2.2倍
12cm丸型を21cm丸型→3倍

15cm丸型を12cm丸型→0.6倍
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