[オーブンなし] レアチーズのクレープ包みケーキ作り方 No oven Rare cheese crepe cake 레어 치즈 크레페 케이크

0件のコメント

チャンネル登録、いいね よろしくお願いします!
https://www.youtube.com/channel/UCmZkxD6Tq9mL_pMT-UNS-GA

[レシピ]

材料   15cm型
■タルト生地
クッキー70g
無塩バター30g
■レアチーズ
クリームチーズ200g
グラニュー糖50g
ヨーグルト100g
生クリーム200ml
ゼラチン5g (大さじ2の水でふやかしてください)
バニラエッセンス
■クレープ
卵2個
グラニュー糖20g
バター20g
薄力粉100g
牛乳200ml

作り方
クレープ生地
0:11
1.卵2個にグラニュー糖20gを入れ混ぜます。

0:33
2.バター20gを入れよく混ぜます。
(バターは電子レンジで30秒ほど加熱して溶かしてください)

0:51
3.薄力粉100gを振るい入れ混ぜ合わせます。

1:30
4.牛乳200mlを2〜3回に分け入れよく混ぜます。

2:10
5.ラップなどして冷蔵庫で1時間冷やしておきます。

タルト生地
2:36
6.クッキー80gを細かく砕きます。

2:53
7.無塩バター30gを入れよく混ぜ合わせます。
(バターは電子レンジで30秒ほど加熱して溶かしてください)

3:15
8.型に生地を入れしっかりと押し固めて冷蔵庫で冷やしておきます。

レアチーズ生地
3:50
9.クリームチーズ200gを柔らかく練り、グラニュー糖50gを入れよく混ぜます。

4:23
10.ヨーグルト100gを入れよく混ぜます。

4:52
11.ゼラチン5gを入れしっかりと混ぜ合わせます。
(使用する際に電子レンジで10秒ほど加熱して溶かしてください)

5:13
12.生クリーム200mlを柔らかめに泡だて、チーズ生地と合わせます。

6:10
13.型に生地を入れ平にならし、冷蔵庫で3時間以上しっかりと冷やし固めます。

6:44
14.冷やしておいたクレープ生地をフライパンで焼きます。
(フライパンに薄く油を塗ってください)

8:28
15.焼けたら粗熱を取っておきます。

8:52
16.レアチーズ生地を型から外し、クレープ生地で包みます。

9:43
17.フルーツをカットして盛り付けます。

10:35
18.お好みのサイズにカットします。
          完成

19歳!趣味でスイーツを作ってます!
たくさんの質問!作ってほしいスイーツなどあればコメントに書いて頂けると嬉しいです!

SNSもやっています!
いいね!フォローお願いします!
タグやストーリーなどに載せて頂けるととても嬉しいです!

Subscribe to the channel, thank you!
https://www.youtube.com/channel/UCmZkxD6Tq9mL_pMT-UNS-GA

[recipe]

Material 15 cm type
■ Tart dough
Cookie 70g
Unsalted butter 30g
■ Rare cheese
Cream cheese 200g
Granulated sugar 50g
Yogurt 100g
Fresh cream 200ml
Gelatin 5g (soak in 2 tablespoons of water)
Vanilla extract
■ Crepe
2 eggs
Granulated sugar 20g
Butter 20g
100g of cake flour
Milk 200ml

How to make
Crepe dough
0:11
1. Add 20g of granulated sugar to 2 eggs and mix.

0:33
2. Add 20g of butter and mix well.
(Make the butter in the microwave for about 30 seconds to melt it.)

0:51
3. Shake 100g of cake flour and mix.

1:30
4. Divide 200 ml of milk into 2 to 3 times and mix well.

2:10
5. Wrap and chill in the refrigerator for 1 hour.

Tart dough
2:36
6. Crush 80g of cookies into small pieces.

2:53
7. Add 30g of unsalted butter and mix well.
(Make the butter in the microwave for about 30 seconds to melt it.)

3:15
8. Put the dough in the mold, press it firmly and cool it in the refrigerator.

Rare cheese dough
3:50
9. Knead 200g of cream cheese softly, add 50g of granulated sugar and mix well.

4:23
10. Add 100g of yogurt and mix well.

4:52
11. Add 5g of gelatin and mix well.
(When using, heat in the microwave for about 10 seconds to melt)

5:13
12. Softly whisk 200 ml of fresh cream and combine with cheese dough.

6:10
13. Put the dough in a mold, flatten it, and cool it in the refrigerator for at least 3 hours to harden it.

6:44
14. Bake the chilled crepe dough in a frying pan.
(Lightly oil the frying pan)

8:28
15. Save the heat when it is cooked.

8:52
16. Remove the rare cheese dough from the mold and wrap it in crepe dough.

9:43
17. Cut and serve the fruit.

10:35
18. Cut to the size you like.
Complete

19 years old! I make sweets as a hobby!
Lots of questions! If you have any sweets you want to make, please write them in the comments!

I also do SNS!
How nice! Please follow me!
I would be very happy if you could put it on a tag or story!

12cm丸型を15cm丸型→1.5倍
12cm丸型を18cm丸型→2.2倍
12cm丸型を21cm丸型→3倍

15cm丸型を12cm丸型→0.6倍
15cm丸型を18cm丸型→1.5倍
15cm丸型を21cm丸型→2倍

人気動画↓

人気再生リスト:オーブンなしレシピ↓

再生リスト:チーズケーキレシピ↓

再生リスト:タルトケーキレシピ↓

再生リスト:ミルクレープレシピ↓

Instagram: https://www.instagram.com/syun_cooking

TikTok: https://vt.tiktok.com/M84f7U/

Twitter: https://twitter.com/SyunCooking

#クレープ
#レアチーズケーキ
#syuncooking
#Crepe
#Rarecheesecake

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です