オーブンなしダブルチョコレートチーズケーキの作り方/No-Bake Double Chocolate Cheesecake Recipe

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オーブンなしダブルチョコレートチーズケーキ
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■ブラックチョコチーズ 1:10
クリームチーズ…105g
グラニュー糖…30g          
ブラック・チョコレート…100g     
牛乳…55ml  
板ゼラチン… 2.5g
※板ゼラチンは氷水で戻しておく
粉ゼラチンを使う際は10mlの水で戻す

① クリームチーズ、グラニュー糖を合わせ混ぜ合わせる。

② 温めた牛乳に戻したゼラチンを合わせ500wのレンジまたは湯煎で溶かしたブラックチョコと合わせる。

③ ①と上記を合わせ型に流し込み冷蔵庫で冷やす。冷やしてる間にホワイトチョコチーズを作る。

■ホワイトチョコチーズ 3:22
クリームチーズ…120g
グラニュー糖…25g  
バニラペースト   
ホワイトチョコレート…80g  
牛乳…40ml
ゼラチン…3g
※板ゼラチンは氷水で戻しておく
粉ゼラチンを使う際は10mlの水で戻す

① クリームチーズ、グラニュー糖、バニラペースト、を合わせ全体をなじませる。

※バニラペーストを使うかは好みなので無理して入れる必要はありません。

② 温めた牛乳に戻したゼラチンを合わせ500wのレンジまたは湯煎で溶かしたホワイトチョコと合わせる。

③ ①と上記を合わせ冷やし固めたブラックチョコレートチーズの上から流しこみ一晩冷やし固める。

■グラサージュ 5:15
ココアパウダー…60g
グラニュー糖…70g      
牛乳…240ml 
ブラック・チョコレート…70g        
ゼラチン…10g

①鍋にココアパウダー、グラニュー糖加え全体が均等になったら牛乳を加えダマがなくなるまで混ぜ合わせる。

②上記を火にかけ沸かす。
※沸かすことで全体が濃度が出てくるので全体がトロっとしてきたら火を止め戻したゼラチンを加える。

③ゼラチンを加えたらブラックチョコと合わせたら35℃くらいまで冷ます。

パックからチョコレートチーズを取り出しグラサージュを流しかける。

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オープニング 0:00
オレオ土台作り 0:20
ブラックチョコチーズ 1:10
ホワイトチョコチーズ 3:22
グラサージュ 5:15

◆No-Bake Double Chocolate Cheesecake Recipe
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■ Black chocolate cheese
105g…Cream cheese 
30g…Granulated sugar   
100g…Black chocolate
55ml…milk
2.5g…gelatin

① Mix cream cheese, yogurt and granulated sugar together.

② Melt black chocolate in a 500w microwave oven or in a water bath, combine warm milk and reconstituted gelatin, and combine with the melted chocolate to make ganache.

③ Pour ① and the above into a mold and cool in the refrigerator. Make white chocolate cheese while chilling.

■ White chocolate cheese
120g…Cream cheese
25g…Granulated sugar
Vanilla paste
80g…White chocolate
40ml…milk
3g…gelatin

① Combine cream cheese, granulated sugar, and vanilla paste and let the whole blend in.

* I like to use vanilla paste, so I don’t have to force it.

② Combine gelatin that has been returned to warm milk and combine it with white chocolate that has been melted in a 500w microwave oven or in a water bath.

③ Pour over the black chocolate cheese that has been chilled and hardened by combining ① and the above, and chill and harden overnight.

■ Glasage
60g …cocoa powder
70g…Granulated sugar
240ml…milk
70g…chocolate
10g…gelatin

① Add cocoa powder and granulated sugar to the pan, and when the whole is even, add milk and mix until there are no lumps.

② Put the above on fire and boil.
* When the whole is boiled, the concentration will come out, so when the whole is tossed, turn off the heat and add gelatin.

③ Add gelatin and combine with black chocolate to cool to about 35 ℃.

Remove the chocolate cheese from the pack and pour the glasage.

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