[オーブンなし]トースターで焼く!本格プリンタルトケーキ作り方 No ovenPrint tart cake 푸딩 타르트

0件のコメント

チャンネル登録、いいね よろしくお願いします!
https://www.youtube.com/channel/UCmZkxD6Tq9mL_pMT-UNS-GA

[レシピ]

材料  12cm型
■タルト生地
クッキー150g
無塩バター50ml
■プリン生地
バニラアイス2個
卵2個
■カラメル
砂糖30g
水小さじ1
水小さじ1

作り方
0:30
1.クッキー150gを細かく砕きます。

0:49
2.溶かし無塩バター50gを入れよく混ぜます。

1:12
3.型に生地を入れてしっかりと押し固めます。

1:41
4.冷蔵庫で冷やしておきます。

2:14
5.スーパーカップバニラ2個を500wの電子レンジで1〜2分加熱して溶かします。

2:43
6.卵2個を割り入れよく混ぜます。

3:20
7.冷やしておいた型に生地を流し入れます。

3:31
8.アルミホイルを被せて1000wのトースターで15〜20分焼きます。

3:54
9.焼けたら粗熱を取り冷蔵庫で3時間以上冷やします。

カラメル
4:00
10.砂糖30gに水小さじ1を入れ軽く混ぜます。

4:15
11.500wの電子レンジで2〜3分加熱します。

4:38
12.加熱したら水小さじ1を入れ素早く混ぜます。
(火傷にご注意ください)

4:57
13.プリンタルトがよく冷えたら型から外します。

5:11
14.カラメルをかけます。

5:21
15.お好みのサイズにカットします。
          完成

19歳!趣味でスイーツを作ってます!
たくさんの質問!作ってほしいスイーツなどあればコメントに書いて頂けると嬉しいです!

SNSもやっています!
いいね!フォローお願いします!
タグやストーリーなどに載せて頂けるととても嬉しいです!

Subscribe to the channel, thank you!
https://www.youtube.com/channel/UCmZkxD6Tq9mL_pMT-UNS-GA

[recipe]

Material 12 cm type
■ Tart dough
Cookie 150g
Unsalted butter 50ml
■ Pudding dough
2 vanilla ice cream
2 eggs
■ Caramel
Sugar 30g
1 teaspoon of water
1 teaspoon of water

How to make
0:30
1. Crush 150g of cookies into small pieces.

0:49
2. Add 50g of melted unsalted butter and mix well.

1:12
3. Put the dough in the mold and press firmly.

1:41
4. Keep it in the refrigerator.

2:14
5. Heat two super cup vanillas in a 500w microwave for 1-2 minutes to melt.

2:43
6. Insert 2 eggs and mix well.

3:20
7. Pour the dough into a chilled mold.

3:31
8. Cover with aluminum foil and bake in a 1000w toaster for 15-20 minutes.

3:54
9. When it is cooked, remove the rough heat and cool it in the refrigerator for at least 3 hours.

caramel
4:00
10. Add 1 teaspoon of water to 30g of sugar and mix gently.

4:15
Heat in a 11.500w microwave for 2-3 minutes.

4:38
12. After heating, add 1 teaspoon of water and mix quickly.
(Be careful of burns)

4:57
13. When the print tart has cooled well, remove it from the mold.

5:11
14. Sprinkle with caramel.

5:21
15. Cut to the size you like.
Complete

19 years old! I make sweets as a hobby!
Lots of questions! If you have any sweets you want to make, please write them in the comments!

I also do SNS!
How nice! Please follow me!
I would be very happy if you could put it on a tag or story!

12cm丸型を15cm丸型→1.5倍
12cm丸型を18cm丸型→2.2倍
12cm丸型を21cm丸型→3倍

15cm丸型を12cm丸型→0.6倍
15cm丸型を18cm丸型→1.5倍
15cm丸型を21cm丸型→2倍

人気動画↓

人気再生リスト:オーブンなしレシピ↓

再生リスト:トースターレシピ↓

再生リスト:プリンレシピ↓

note: https://note.com/syun_cooking

Instagram: https://www.instagram.com/syun_cooking

TikTok: https://vt.tiktok.com/M84f7U/

Twitter: https://twitter.com/SyunCooking

#プリン
#プリンタルト
#syuncooking
#Pudding
#Printart

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です