How to make airy cheese cake/ホイップレアチーズケーキの作り方

0件のコメント

こんにちわ!
なんか疲れたからおやつにしようチャンネルに来てくださってありがとう御座います🙇‍♂️🙇‍♂️
毎日、毎日変わりばえのない日々のスパイスにおやつはいかがですか?☺️
口どけ最高レアチーズケーキです!冷やしたりするのに少し時間はかかりますが、作業自体は簡単で手間もかかりません!

Hello!
Thank you for coming to my snack channel 🙇️ dick️ dick️!
I’ve been working on this for a few months now, and I’m really enjoying it. I’ll be back!
It’s a mouthwatering rare cheese cake! It does take a little time to chill, but the process itself is easy and hassle free!

4号サイズ(12cm)
クリームチーズ 130g
グラニュー糖   60g
牛乳       10g
42%クリーム 140g

「クッキー土台」
クッキー     45g
バター      15g
 
Round 12cm
130g cream cheese
60g granulated sugar
10g milk
140g 42% cream

“Cookie base
45 g cookies
15g butter

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です