How to make bracken-starch dumpling/わらび餅の作り方

0件のコメント

こんにちわ!
なんか疲れたからおやつにしようチャンネルに来てくださってありがとう御座います🙇‍♂️🙇‍♂️
毎日、毎日変わりばえのない日々のスパイスにおやつはいかがですか?☺️
今回は、本わらび粉を使ったわらび餅です!冷やしてモッチモチプルプルの夏にぴったりなおやつですよ!
Hello!
Thank you for coming to my snack channel 🙇️ dick️ dick️!
I’ve been working on this for a few months now, and I’m really enjoying it. ☺️.
In this episode, we’ll be looking at a traditional Japanese dessert called “WARABIMOCHI”. It is made from the starch of the bracken plant. It is made from the starch of the bracken plant and its texture is addictive once you try it!

材料 2人〜3人分
本わらび粉  50g
上白糖   100g
水     200g
きな粉     適量

Ingredients: 2 to 3 servings
50 g bracken starch
100g caster sugar
200g water
Moderate amount of soybean flour

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です