How to make sour cream/簡単!自家製サワークリームの作り方

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こんにちわ!
なんか疲れたからおやつにしようチャンネルに来てくださってありがとう御座います🙇‍♂️🙇‍♂️
毎日、毎日変わりばえのない日々のスパイスにおやつはいかがですか?☺️
今回は自家製シリーズ第2弾‼︎
自家製サワークリームです。
材料も2つだけでとっても簡単にできるのでぜひチャレンジしてみて下さいね!
※常温の方が発酵が早く進みますが、冷蔵庫でも少しづつ発酵が進み、徐々に硬くなっていきます

生クリーム35% 100cc
ヨーグルト 大さじ 1(15g)

Hello!
Thank you for coming to my snack channel 🙇️ dick️ dick️!
I’ve been working on this for a few months now, and I’m really enjoying it. ☺️.
This is the second installment of my homemade series.
This is a homemade sour cream.
It is very easy to make with only two ingredients, so please try it!

※Fermentation progresses more quickly at room temperature, but it also progresses gradually in the refrigerator and gradually becomes harder.

100cc  35% fresh cream
1 tbsp (15g)    yogurt

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