[材料3つ] 簡単混ぜるだけ!プッチンプリンチーズケーキ作り方 Pudding cheesecake 푸딩 치즈 케이크

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[レシピ]

材料  12cm型
■プッチンプリンチーズケーキ
クリームチーズ200g
卵1個
プリン3個

作り方
0:25
1.クリームチーズ200gをよく練り柔らかくします。

1:01
2.卵1個を入れよく混ぜます。

1:43
3.プッチンプリン3個を入れよく混ぜ合わせます。

2:21
4.型に生地を流し入れます。

2:45
5.170℃に予熱したオーブンで40分焼きます。

3:15
6.焼けたら粗熱を取り、冷蔵庫で3時間以上よく冷やします。

3:23
7.冷えたら型から外し、お好みのサイズにカットします。
          完成

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[recipe]

Material 12 cm type
■ Putchin pudding cheesecake
Cream cheese 200g
1 egg
3 puddings

How to make
0:25
1. Knead 200g of cream cheese well to soften it.

1:01
2. Add 1 egg and mix well.

1:43
3. Add 3 puttin puddings and mix well.

2:21
4. Pour the dough into the mold.

2:45
5. Bake in an oven preheated to 170 ° C for 40 minutes.

3:15
6. When it is cooked, remove the heat and chill it in the refrigerator for at least 3 hours.

3:23
7. When it cools, remove it from the mold and cut it to the size you like.
Complete

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12cm丸型を15cm丸型→1.5倍
12cm丸型を18cm丸型→2.2倍
12cm丸型を21cm丸型→3倍

15cm丸型を12cm丸型→0.6倍
15cm丸型を18cm丸型→1.5倍
15cm丸型を21cm丸型→2倍

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