和栗のモンブランの作り方・なめらか和栗クリーム/How to make Mont Blanc made with Japanese chestnut.

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自家製和栗ペーストを使ったクリームたっぷりのモンブランを作りました。ほのかにラム酒の効いた和栗のクリームは最高に贅沢な気分になります。
I made Mont Blanc with cream using homemade Japanese chestnut paste. Japanese chestnut cream with a hint of rum makes you feel the most luxurious.

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【材料】
ダックワーズ生地
卵白35g
砂糖12g
粉糖20g
アーモンドプードル20g
薄力粉4g

クレームシャンティ
生クリーム150g
砂糖12g

自家製マロンペースト350g
飾り用粉糖 適量

【Ingredients】
Dacquoise
35g egg white
12g granulated sugar
20g powdered sugar
20g almond flour
4g cake flour

Whipped cream
150g fresh cream
12g granulated sugar

350g homemade chestnut paste
Appropriate amount of powdered sugar

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